top of page
IMG_4445.jpeg

Olen Eveliina Kauppinen, itseoppinut taiteentekijä Espoosta. Kaverina löytyy taideapuri Flash, joka on eläkepäiviä viettävä 11-vuotias koirani.

Olen tehnyt taidetta pienestä asti. Varsinainen taidematkani alkoi neljä vuotta sitten, kun löysin intohimon väreihin. Se kuinka laaja aihe värit itsessään ovat, sai innostumaan aiheesta lisää. Viimeiset kaksi vuotta olen opiskellut ja tutkinut itsenäisesti värejä ja seuraava tavoitteeni on päästä opiskelemaan taideyliopistoon kuvataidealaa ja laajentamaan ajatuksia taiteen saralla.

Mielestäni on kiehtovaa miten erilaiset värit näyttäytyvät toistensa kanssa ja mitä vaikutuksia ne antavat, kun katsomme erilaisia värejä. Värien lisäksi mielikuvituksen ja luovuuden käyttäminen kiehtoo, miten ilmaisemme ajatuksiamme ja tuomme ne näkyvyksi.

Minua motivoi hyvin paljon kehittyminen. Teimme sitten mitä vaan, aina on jotain miten voi murtaa rutiineja, tai kokeilla rohkeasti uusia juttuja. On mielenkiintoista haastaa niin heittäytymään onnistumaan, erehtymään, oppimaan jokaisen hetken opettaessa aina jotain uutta. 

Tekemiselläni haluan rohkaista muita, jotka miettivät taiteen tai minkä tahansa luovan aiheen aloittamista. Luovuus antaa paljon, se voi olla niin tunteiden ilmaisemista kuin itse tekniikan harjoittelua. Se voi olla oppimista kuin itsensä tutkimista. Motivaatio kehittymiseen kasvaa, kun se oma juttu löytyy. Mielestäni on tärkeää, että jokainen meistä voi ilmaista itseään vapaasti. Olla sitä mitä olemme.

Koko elämä on oppimisen aikaa kaikessa mitä teemme ja toteutamme. 

 

"Unelmoi. Toteuta."


 

bottom of page